Λίγα λόγια για εμάς.

  Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 2001 κάνοντας παραγωγή διαφήμισης εξωτερικού χώρου. Από τότε, ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας και έχοντας γνώση για κάθε τι που αφορά τη δουλειά μας, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια τεράστια ποικιλία πρωτοποριακών υπηρεσιών. Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων. 

Το 2017 ξεκινησαμε να δραστηριοποιουμαστε και στον τομέα της εσωτερικής και εξωτερικής Σκίασης, Τέντες πέργκολες για κάθε επαγγελματική και οικιακή χρήση.

 Είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε με άριστη ποιότητα και ευελιξία έχοντας πάντα ως πρώτο μας μέλημα μια δημιουργική και ξεχωριστή παρουσία. Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα γιατί θέλουμε οι πελάτες μας να ξεχωρίζουν και τα προϊόντα τους να φτάνουν στην κορυφή. Αυτό το έχουμε πετύχει, γεγονός που φαίνεται από τις σχέσεις που έχουμε μαζί τους. Χτίζουμε στέρεες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αντιλαμβανόμενοι απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι ανταποκρινόμαστε στους χρόνους που επιθυμούν χωρίς καθυστέρηση και κυρίως χωρίς η ποιότητα να γίνεται δευτερεύον παράγοντας.

Πάνω απ’όλα όμως μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα φιλικό περιβάλλον για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί εικόνα υψηλής ποιότητας και τα καταστήματα σας, παρέχοντας σας τα πιο σύγχρονα προωθητικά προϊόντα μια μέρα πριν από όλους τους άλλους. Γιατί έχουμε την υποδομή, τη γνώση, το ταλέντο, τις ικανότητες, την τεχνολογία και την ποιότητα με το μέρος μας.

Σίγουρα έχουμε τι λύση…

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα της δικής μας δουλείας, μπορούμε και παρέχουμε διαρκή τεχνική υποστήριξη και service για κάθε κατασκευή μας.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.