Follow us

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ

Οι αντηρίδες αποτελούν το κύριο στοιχείο της τέντας και είναι υπεύθυνες για τη στήριξη και την κίνησή της. Αποτελούνται από έναν σταθερό βραχίονα-άξονα, πάνω στον οποίο τοποθετείται το πανί της τέντας. Ο χειρισμός και η προσαρμογή της τέντας μπορεί να γίνει είτε με χειροκίνητο τρόπο είτε με τη χρήση ηλεκτρικού μηχανισμού.

Ο άξονας της τέντας λειτουργεί ως βάση στην οποία τυλίγεται το πανί. Με τη χρήση των ράουλων, το πανί της τέντας μετακινείται μπρος-πίσω πάνω από τον άξονα, επιτρέποντας έτσι την αναζήτηση του σημείου ασφάλισης. Ανάλογα με τον τρόπο χειρισμού που επιλέγετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την τέντα σε διάφορες θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις καιρικές συνθήκες.

Οι αντηρίδες αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του συστήματος τέντας και επιτρέπουν την άνετη και ευέλικτη χρήση της. Είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.