ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

Τέντα με βραχίονες κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό μπαλκόνι. Περιλαμβάνει τον άξονα της τέντας πάνω στον οποίο τυλίγεται το πανί, καθώς και βραχίονες (μπράτσα) τα οποία εκτίνουν το αντίβαρο αλουμινίου στο οποίο έχει “περαστεί” το τεντόπανο.

Βραχίονες το υλικό κατασκευής τους είναι το αλουμίνιο και φέρουν εσωτερικό συρματόσχοινο το οποίο κατά τη σύμπτυξη του δημιουργεί τάση στο μπράτσο. Στερεώνονται στον τοίχο ή στο ταβάνι με ειδικές βάσεις αλουμινίου που μας επιτρέπουν το έλεγχο της κλίσης του μπράτσου σε σχέση με το μπαλκόνι ή την αυλή σας.

Αντίβαρο αλουμινίου τοποθετείτε στην άκρη του βραχίονα περνάμε την κάτω άκρη του τεντόπανου και της γλώσσας της τέντας.

Το πανί της τέντας θα πρέπει να είναι 0.70μ μεγαλύτερο από το μήκος του βραχίονα, ώστε να φτιάξουμε τις θήκες του αντίβαρου αλουμινίου, την “γλώσσα” της τέντας (με ίσιο βολάν ή κύμα) καθώς και το πανί που πρέπει να μένει τυλιγμένο στον άξονα.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.