ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ

H  πέργκολα είναι πραγματικά μια στέγη που σας προστατεύει από τον ήλιο ή την βροχή, χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Επαγγελματίες, (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία), βρίσκουν επιτέλους έναν τρόπο να προστατέψουν τον χώρο τους νόμιμα. Συνάμα να θερμάνουν το χώρο τους σε συνδυασμό με συσκευές θέρμανσης αιθρίων. Κομψές, διαθέσιμες σε μεγάλα μεγέθη, οι πέργκολες μας είναι η απάντηση στην πλήρη προστασία για όλες τις εποχές. Φινίρισμα από αλουμίνιο θα διευρύνει τον χώρο σας μέσω των κάθετων κλεισιμάτων από διαφανή ζελατίνα σε απλή μορφή ή σε κασετίνες ή σε πτυσσόμενα κρύσταλλα.

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη φυσική διαμόρφωση του αέρα και του ηλίου που επιτρέπει η κατασκευή. Επιπρόσθετα, η δομή της πέργκολας επιτρέπει την προστασία από τις έντονες βροχοπτώσεις και το δυνατό αέρα. Δημιουργούμε έναν απόλυτα στεγανό υπαίθριο χώρο, τον οποίο μπορεί κανείς να απολαμβάνει όλο το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής και καιρού.

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗ

Με τη χρήση της κρεμαστής πέργκολας αποσκοπούμε στην παροχή μέγιστης άνεσης στον εξωτερικό χώρο ενός κτιρίου αλλά και σε χώρους που δεν είναι δυνατών να τοποθετηθούν κάθετα στηρίγματα. 

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ

Οι Βιοκλιματικές πέργκολες αλουμίνιου,  αποτελούν την ιδανικότερη λύση, για χώρου που χρειάζονται κάλυψη και είναι μεγάλοι σε μέγεθος. Είναι πέργκολες για μπαλόνι, πέργκολες κήπου ή όπου αλλού χρειάζεστε μια σταθερή και μακροπρόθεσμη κατασκευή.

Είναι πτυσσόμενες και ανοιγοκλείνουν κατά βούληση, όταν εσείς το θέλετε. Πρόκειται για αλουμινένιες πέργκολες ειδικής κατασκευής από προφίλ κράματος αλουμινίου. Όλα τα μεταλλικά τους μέρη είναι βαμμένα με ειδικό χρώμα ηλεκτροστατικής βαφής τύπου RAL το οποίο θα επιλέξετε εσείς από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Η συγκεκριμένη πέργολα, ανήκει στις πέργκολες βιοκλιματικές, και το υλικό κάλυψης, είναι ανοιγοκλειώμενες περσίδες αλουμινίου.

Δεδομένο επίσης είναι ότι η ηλεκτρική κίνηση γίνεται ασύρματα με Moter του οίκου Somfy χωνευτό μέσα στον άξονα χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα

περγκολες πλεκτεσ

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.