ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΓΟΤΕΝΤΑΣ

H  τεντοπέργκολα είναι πραγματικά μια στέγη που σας προστατεύει από τον ήλιο ή την βροχή, χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Επαγγελματίες, (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία), βρίσκουν επιτέλους έναν τρόπο να προστατέψουν τον χώρο τους νόμιμα. Συνάμα να θερμάνουν το χώρο τους σε συνδυασμό με συσκευές θέρμανσης αιθρίων. Κομψές, διαθέσιμες σε μεγάλα μεγέθη, οι πέργκολες μας είναι η απάντηση στην πλήρη προστασία για όλες τις εποχές. Φινίρισμα από αλουμίνιο θα διευρύνει τον χώρο σας μέσω των κάθετων κλεισιμάτων από διαφανή ζελατίνα σε απλή μορφή ή σε κασετίνες ή σε πτυσσόμενα κρύσταλλα.

 

Με τη χρήση της πέργκολας αποσκοπούμε στην παροχή μέγιστης άνεσης στον εξωτερικό χώρο ενός κτιρίου από άποψη θερμοκρασίας, φωτισμού και εξαερισμού. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη φυσική διαμόρφωση του αέρα και του ηλίου που επιτρέπει η κατασκευή. Επιπρόσθετα, η δομή της πέργκολας επιτρέπει την προστασία από τις έντονες βροχοπτώσεις και το δυνατό αέρα. Δημιουργούμε έναν απόλυτα στεγανό υπαίθριο χώρο, τον οποίο μπορεί κανείς να απολαμβάνει όλο το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής και καιρού.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.