ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

    Τα έτοιμα συστήματα προβολής και τα διαφημιστικά banners αποτελούν μία από τις πλέον βολικές λύσεις για την προβολή της εταιρείας ή του brand σας, ιδιαίτερα σε εκθέσεις και events, αλλά και λοιπές περιπτώσεις όπου απαιτείται εύκολη μεταφορά και επαναλαμβανόμενη χρήση. Σε αυτά τα συστήματα η εκτύπωση γίνεται κατά παραγγελία και μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα, παρέχοντας έτσι ένα κομψό προϊόν προβολής σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές επιλεγμένους με τα πιο αυστηρά κριτήρια. Η ποιότητα της εκτύπωσης μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των συστημάτων που προμηθευόμαστε δημιουργούν ιδανικές λύσεις για την εκάστοτε σύγχρονη ανάγκη σηματοποίησης και προβολής.

 

 

Πλεονεκτήματα

Συνηθώς ελαφριές κατασκευές, εύκολες στην μεταφορά
Δυνατότητα για πολλαπλές χρήσεις
Δυνατότητα αντικατάστασης της εκτύπωσης όσες φορές επιθυμούμε
Ποικιλία προϊόντων και διαστάσεων
Ετοιμοπαράδοτα σε σύντομο χρόνο
Προσιτή και κομψή λύση
Βασικά Συστήματα Προβολής:

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα συστημάτων προβολής, 

με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Roll up Banners

Από τα πλέον αγαπημένα συστήματα προβολής. Αποτελείται από μηχανισμό – βάση στήριξης με κοντάρι που στηρίζει την εκτύπωση από πολυπροπυλένιο, η οποία τυλίγεται μέσα στο μηχανισμό. Είναι αρκετά ελαφρύ, παρέχεται με θήκη μεταφοράς και είναι διαθέσιμο σε διάφορες διαστάσεις με πιο συνηθισμένη την 85 x 200 cm. Επίσης διατίθενται και μηχανισμοί με έξτρα χαρακτηριστικά (μεταβαλλόμενο ύψος, διπλής όψης κλπ). 

Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της εκτύπωσης με χαμηλό κόστος.

Spider Stands

Ονομάζονται έτσι λόγω του σχήματος του σκελετού τους. Βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις και τύπους. Καμπυλωτές ή ευθύγραμμες, από ελαφρύ σκελετό, ευκολομεταφερό-μενες με δική τους τροχήλατη θήκη η οποία σε κάποια μοντέλα μπορεί να χρησιμεύσει με ένδυση αυτοκόλλητου ως προωθητικό τραπέζι pop. Η εκτύπωση γίνεται σε pvc ειδικό για αράχνες και στηρίζεται στο σκελετό με σύστημα μαγνητών και clips. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη φωτιστικών spot για ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκθεσιακού περιπτέρου. 

Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και τύπους.

promo stands

Πτυσσόμενα ελαφριά οικονομικά stands από πλαστικό, αποτελούμενα από τραπέζι στο οποίο προσαρμόζεται μετόπη, ενώ διαθέτει και εσωτερικό ράφι. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε αυτοκόλλητο ή σε pvc με velcro για εύκολη εφαρμογή και αντικατάσταση.

Χρησιμοποιούνται ως stand σε προωθητικές ενέργειες, ενώ η συναρμολόγηση και η απο-συναρμολόγηση γίνονται εύκολα και γρήγορα.

ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ FLYING BANNERS

Σημαίες σε διάφορες διαστάσεις, συστήματα αυτοστήρικτα με βάσεις νερού, άμμου ή και μεταλλικές, που διασφαλίζουν την σταθερότητα, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Υφασμάτινη σημαία εκτυπωμένη με το λογότυπό σας, τα στοιχεία σας, οποιοδήποτε φωτογραφικό υλικό ή μήνυμα θέλετε εσείς να προβάλετε, ώστε να είναι ορατή από μακρινή απόσταση.

Πολύ εύκολη στην τοποθέτηση με δυνατότητα μεταφοράς.
Υψηλή αντοχή στον αέρα.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.