ΠΥΛΩΝΕΣ

Ο πυλώνας αποτελεί έναν εντυπωσιακό τρόπο για την προβολή της επιχείρησής σας. Ο πυλώνας μπορεί να είναι μία σύνθετη από υλικά κατασκευή, απλή ή φωτεινή, μονής ή διπλής όψης και σε όποιο μέγεθος και σχήμα εσείς επιθυμείτε.

Οι επιγραφές πυλώνες είναι εξωτερικού χώρου & μπορούν να γίνουν φωτεινοί μιας ή δύο όψεων από plexiglass με φωτισμό led ή άλλο τρόπο κατασκευής . Η κατασκευή εξωτερικής σήμανσης και συγκεκριμένα ενός πυλώνα σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς επιθυμείτε είναι κάθετες κατασκευές που μας παρέχουν μεγάλες επιφάνειες για την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας. Με την κατασκευή ενός πυλώνα θα καταφέρετε να κερδίσετε τα μάτια των περαστικών , αφού μιλάμε για μία κατασκευή μεγάλου κυρίως μεγέθους , η οποία τοποθετείτε σε κεντρικό σημείο μπροστά από την πρόσοψη του καταστήματός σας.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.