ΜΟΤΕΡ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ηλεκτροκινήστε τις τέντες σας !!!

Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριό σας, χωρίς να σηκωθείτε από την πολυθρόνα σας, η τέντα ανεβοκατεβαίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αποχαιρετήστε την κούραση της μανιβέλας!

 

Ελέγξτε την τέντα σας χωρίς κόπο από απόσταση

Ασύρματος έλεγχος

 

Λειτουργήστε την τέντα σας από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας το ασύρματο χειριστήριο σας και ρυθμίστε την στην ιδανική θέση με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε τις τέντες σας ανεξάρτητα ή ομαδικά. Το ασύρματο χειριστήριο Telis Patio είναι ανθεκτικό στον καιρό, αδιαβροχοποιημένο και ανθεκτικό στους κραδασμούς – ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

 

Προστατέψτε την τέντα σας από τον αέρα

Αισθητήρας Αέρα

 

Η τέντα σας δεν κινδυνεύει να σκιστεί! Χάρη στο ανεμούριο, Eolis Sensor, μαζεύεται αυτόματα σε περίπτωση που σηκωθεί αέρας, ακόμα και όταν εσείς λείπετε από το σπίτι. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα για μέγιστη προστασία της τέντας σας από τα καιρικά φαινόμενα.

 

Η τέντα σας ανοίγει αυτόματα με την ηλιοφάνεια

Αισθητήρας αέρα/ηλίου

 

Η τέντα σας αντιδρά αυτόματα στις καιρικές συνθήκες. Μόλις βγει ο ήλιος, κατεβαίνει αυτόματα σκιάζοντας τη βεράντα σας και τα δωμάτιά σας που παραμένουν δροσερά. Εάν έρχεται βροχή ή πιάσει αέρας, η τέντα σας αυτόματα ανεβαίνει.

 

Οι τέντες σας κλείνουν αυτόματα

Χρονοδιακόπτης

 

Ο χρονοδιακόπτης, με το εύκολο στη χρήση πολύπλευρο πρόγραμμα ρυθμίσεών του σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την τέντα σας όπως εσείς επιθυμείτε. Προγραμματίστε την ώρα της ημέρας που θέλετε να ανοίξει και να κλείσει η τέντα σας ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι! Είναι ιδανικός τρόπος για να παραμένει το σπίτι δροσερό.

 

Αναβαθμίστε τις τέντες σας με τη ραδιοτεχνολογία Somfy

Ράδιο Τεχνολογία Somfy™

 

Είναι εύκολο να αναβαθμίσετε τις τέντες σας με τη Ράδιο Τεχνολογία Somfy™ και να απολαύσετε τις επιπλέον ανέσεις ενός ασύρματου χειριστηρίου για τον έλεγχο της τέντας σας. Απλά προσθέτοντας έναν εξωτερικό δέκτη.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.