ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Επαγγελματικες καρτες με ματ πλαστικοποιηση στα 350gr

Οι επαγγελματικές κάρτες με ματ πλαστικοποίηση είναι μία από τις βασικές και πιο κλασικές επαγγελματικές κάρτες.
Παρόλα αυτά οι ανάγκες για ποιοτική εκτύπωση και εξίσου ποιοτικές μετεκτυπωτικές εργασίες είναι εξαιρετικά υψηλές.
Ακόμα και το καλύτερο δημιουργικό (μακέτα) μπορεί να υποβαθμιστεί σημαντικά εάν η εκτύπωση και η πλαστικοποίηση δε βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Χαρτί 350gr
Εκτύπωση CMYK
Πλαστικοποίηση ματ

Λαμιναριστη καρτα με και χωρις βαμμενο σοκορο στα 700gr

Η λαμιναριστή κάρτα κατασκευάζεται με την χρήση δυο χαρτονιών πάχους  350gr σε πάχος και χρησιμοποιούμε και πλαστικοποίηση. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να βάψουμε το σόκορο (τις πλαϊνές πλευρές της κάρτας) με διάφορα χρώματα.

 

Χαρτί 350gr + 350gr
Εκτύπωση CMYK
Πλαστικοποίηση ματ 2 όψεων

Τι είναι το βαμμένο σόκορο;
Είναι η διαδικασία περιμετρικού χρωματισμού (πάχος) του χαρτιού. Το βάψιμο του σόκορου είναι μία τεχνική εργασία που τελευταία
έχει μεγάλη ζήτηση στις γραφικές τέχνες και γίνεται αποκλειστικά με χειροποίητο τρόπο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε επαγγελματικές
κάρτες, μπλοκ σημειώσεων & προσκλητήρια. Με το βαμμένο σόκορο έχουμε μία πιο αριστοκρατική εμφάνιση και δίνει στην εργασία μας
ένα πιο εντυπωσιακό και ζωηρό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικες καρτες με τοπικο UV

Τοπικό UV είναι η εφαρμογή βερνικιού UV σε επιλεγμένα σημεία της εκτυπώσιμης επιφάνειας.
Η αντίθεση ανάμεσα στη ματ επιφάνεια της (συνήθως πλαστικοποιημένης) εκτύπωσης και του γυαλιστερού βερνικιού,
“τραβάει” το μάτι και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο οπτικό εφέ. Συνδυάζεται ιδανικά με γκοφρέ για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Χαρτί 350gr
Εκτύπωση CMYK
Πλαστικοποίηση ματ 2 όψεων
Τοπικό UV 2 όψεων

Σας εγγυόμαστε κορυφαία ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Επιλογή κοπτικού
Έχουμε πάνω από 100 έτοιμα καλούπια για να δώσουμε σχήμα στις κάρτες σας, αλλά αν δεν σας καλύπτει κανένα από αυτά μπορούμε να κατασκευάσουμε το καλούπι της αρεσκείας σας, αποκλει- στικά για εσάς.

Δυνατότητα θερμοτυπίας (χρυσοτυπία, ασημοτυπία κλπ).
Χρησιμοποιώντας για βάση την    τετράχρωμη πλαστικο-ποιημένη επιφάνεια της επαγγελματικής κάρτας, προσθέτουμε το μεταλλικό στοιχείο της θερμοτυπίας (διάφορα χρώματα) για πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μόνο η δημιουργικότητά σας θέτει τα όρια.

Γκοφρέ (Αναγλυφοτυπία)
Χρησιμοποιώντας αρνητικό και θετικό κλισέ πιέζουμε (πρεσάρουμε) την κάρτα δημιουργώντας ανάγλυφα στοιχεία στα σημεία που θέλουμε.

Θερμογραφία
Η Θερμογραφία ή αλλιώς «Φουρνάκι», είναι μια μέθοδος εκτύπωσης που προκαλεί διόγκωση του κειμένου ή του γραφιστικού που επιθυμούμε πάνω στην κάρτα. Το οπτικό εφέ που δημιουργείται είναι πολύ ενδιαφέρον και δεδομένου ότι το αποτέλεσμα είναι οπτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για γραφή Braille.

Letterpress
Η εκτύπωση Letterpress είναι μια μέθοδος γνωστή και ως Υψιτυπία. Είναι η παλαιότερη εκτυπωτική μέθοδος (τα πρώτα χαρακτικά που σώζονται στη Δύση είναι του 14ου αιώνα).

Μπορείτε να επιλέξετε συνδυαστικά οποιεσδήποτε από τις προαναφερόμενες επιλογές (εκτός από τοπικό UV με θερμοτυπία).

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.