ΕΝΤΥΠΑ OFFSET

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Τα διαφημιστικά έντυπα (ή διαφημιστικά φυλλάδια) είναι ένας από τους πλέον συνηθισμένους τρόπους προώθησης και προβολής των επιχειρήσεων.

Οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με την εστίαση, είναι από τους πιο… “ένθερμους υποστηρικτές” της προβολής μέσω της διανομής διαφημιστικών φυλλαδίων. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού ακόμα και με την εκπληκτική άνοδο των παραγγελιών μέσω διαδικτύου, οι παραγγελίες μέσα από τα διαφημιστικά φυλλάδια εξακολουθούν (τουλάχιστον προς το παρόν) να “κρατάνε τα ηνία”.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης που εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η προβολή μέσω διαφημιστικών εντύπων.

Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες συμμετέχουν σε εκθέσεις ή ανάλογες επιχειρηματικές δραστηριότητες, τυπώνουν διαφημιστικά φυλλάδια σε κάθε διάσταση, τύπο χαρτιού ή αριθμό σελίδων.

Εδώ και χρόνια σας εκτυπώνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα μία εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προδιαγραφών διαφημιστικών εντύπων και φυλλαδίων. 

Τυπώνουμε τόσο στις συνηθισμένες διαστάσεις Α3, Α4 & Α5, όσο και σε εξατομικευμένες διαστάσεις κατόπιν ειδικής συνεννόησης.

Ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των εντύπων που έχουν ανάγκη οι πελάτες μας, μπορείτε να ικανοποιήσετε αποτελεσματικά κάθε τους απαίτηση, αφού προσφέρουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης σε μονόφυλλο, 2πτυχο, 3πτυχο ή οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό έντυπο.

φακελοι - επιστολοχαρτα - προτυπωμενα τιμολογια

Επιστολόχαρτα, φάκελοι προτυπωμένα τιμολόγια σε ειδικά χαρτιά και με ειδικές επεξεργασίες, μπορούν να καλύψουν απολύτως κάθε ανάγκη και απαίτηση.

Ξεκινώντας από την πιο απλή και οικονομική εργασία και φτάνοντας σε εκτυπώσεις με πολυτελή χαρτιά και μοναδικές επεξεργασίες (π.χ. χρυσοτυπία, γκοφρέ κλπ), σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα ποιοτικό, εντυπωσιακό και ξεχωριστό κομμάτι της εταιρικής σας ταυτότητας.

Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας (μεγέθη, βάρος χαρτιού, είδος φακέλου, ειδικές επεξεργασίες κτλ.) σας προσφέρουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην προσπάθειά σας να ξεχωρίσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας, πάντα με σύμμαχο την kartomania.gr.

Διαστάσεις Φάκελων:

Φάκελοι 11X23cm
Φάκελοι 11X23cm με παράθυρο
Φάκελοι 31X43cm (Σακούλα)
Φάκελοι 25X35cm (Σακούλα)
Φάκελοι 23X33cm (Σακούλα)
Φάκελοι 16X23cm (Σακούλα)

Χαρτί 90gr ή έτοιμοι φάκελοι από ειδικά χαρτιά.

Διαστάσεις Επιστολόχαρτων & Προτυπωμένων Τιμολογίων:

Α4, Α4

Χαρτί 80gr Inaset (κατάλευκο) ή σε οποιοδήποτε άλλο χαρτί ειδικό ή παραπάνω γραμμαρίων επιθυμείτε.

χαρτινα αυτοκολλητα

Τα αυτοκόλλητα είναι προϊόντα με πολλές εφαρμογές και μπορούν να παραχθούν σε διάφορα είδη χαρτιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η εκτύπωση μπορεί να είναι από μονόχρωμη έως τετράχρωμη, ενώ μπορούν να δεχθούν επιπλέον επεξεργασίες όπως θερμοτυπία, αναγλυφοτυπία (γκοφρέ) ή δίνοντάς τους το σχήμα που επιθυμούμε.

Επίσης τα χάρτινα αυτοκόλλητα είναι εξαιρετικά για χρήση επάνω στα καπάκια των ποτηριών του καφέ (τάπες). Τα αυτοκόλλητα για καπάκια καφέ είναι συνήθως στρογγυλά, αλλά μπορούμε να τα κατασκευάσουμε και σε άλλα σχήματα όπως οβάλ ή δάκρυ. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή χάραξης (σταυρός) στο κέντρο για να τοποθετείται το καλαμάκι πιο εύκολα, χωρίς όμως αυτό να καταστρέφει το τυπωμένο σχέδιο.

Άλλη περίπτωση για την οποία ενδείκνυται η χρήση τους, είναι πάνω σε χάρτινες (συνήθως) τσάντες όπου μπορεί να κολληθεί έχοντας το ρόλο της προβολής της επιχείρησης (αντί για εκτύπωση πάνω στην τσάντα). Επίσης αν το αυτοκόλλητο είναι μικρό και κομψό, μπορεί να εφαρμοστεί στην κορυφή της τσάντας προκειμένου να μείνει κλειστή, (ιδανική περίπτωση για τσάντα δώρων, μικρά χάρτινα τσαντάκια κλπ) αντί να χρησιμοποιείται το αντιαισθητικό συρραπτικό.

Πολύ συχνά τα βλέπουμε και ως ταμπελάκια σε βαζάκια και δοχεία. Εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να παίξει το ρόλο της ετικέτας στο πλάι του βάζου, αλλά και ως ταμπελάκι μαζί με ταινία ασφαλείας στο καπάκι του προϊόντος.

Αυτοκόλλητα που εφαρμόζονται σε εξώπορτες, ανελκυστήρες, κολώνες, πινακίδες κλπ, προκειμένου να γίνει προβολή του διαφημιζόμενου, αλλά και να είναι τα στοιχεία τους εύκαιρα με την πρώτη ζήτηση. 

Η πιο εντυπωσιακή (ή έστω μία από τις πιο εντυπωσιακές χρήσεις) είναι ως ετικέτες σε μπουκάλια κρασιού. Συνήθως πρόκειται για εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με απαιτητικές επεξεργασίες που καταλήγουν σε πολυτελείς και υψηλού κύρους ετικέτες.

gggggggggggggg

g

g

g

g

g

g

g

g

g

g

g

gg

g

g

g

g

g

g

gg

g

g

g

g

gg

 

g

g

χαρτινα ΣΟΥΠΛΑ

Τα χάρτινα σουπλά μίας χρήσης χρησιμοποιούνται κατά κόρον από χώρους μαζικής εστίασης, με βασικό προσανατολισμό στη σίτιση. Εστιατόρια, ταβέρνες και σουβλατζίδικα είναι στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τη χρήση τους. Έχουν το πλεονέκτημα να είναι μίας χρήσης, να μην χρειάζονται πλύσιμο, να είναι απολύτως πρακτικά, οικονομικά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να εντυπωσιάζουν μέσω ενός κομψού δημιουργικού. Τα χαρτιά είναι πιστοποιημένα για επαφή με τρόφιμα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα μελάνια. Τα χαρτιά μπορούν να είναι διαφόρων ειδών και γραμμαρίων, ενώ η εκτύπωση μπορεί να είναι Pantone ή CMYK. Οι συνηθέστερες διαστάσεις είναι από Α3 έως 70Χ100cm, ενώ όσον αφορά το δημιουργικό μπορεί να είναι από ένα απλό μονόχρωμο σχέδιο ή λογότυπο έως πολύχρωμες μακέτες. Άλλη περίπτωση είναι η εκτύπωση QR Code επάνω στα σουπλά μίας χρήσης, με το QR τα “οδηγεί” στο μενού του εστιατορίου, στην ιστοσελίδα του ή σε ιστοσελίδες προκειμένου να βαθμολογήσουν και να αξιολογήσουν το εστιατόριο (π.χ. tripadvisor).

Προδιαγραφές:

Χαρτί Γραφής  80gr, 100gr, 120gr, 140gr

Σαμουά 100gr, 120gr, 140gr

Ειδικά χαρτιά

Εκτύπωση Pantone ή CMYK

Διαστάσεις: από Α3 εώς 70Χ100

ΜΠΛΟΚ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Τα μπλοκ σημειώσεων είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για πολλούς επαγγελματίες. Γιατροί, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, εμπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και σχολές είναι μόνο μερικοί από αυτούς που χρησιμοποιούν τα μπλοκ σημειώσεων καθημερινά.

Το ίδιο ισχύει με το χαρτί. Μια κλασική επιλογή είναι το λευκό χαρτί γραφής 80 gr, αλλά μπορείτε να επιλέξετε είτε πιο βαριά χαρτιά, είτε πολυτελή, είτε έγχρωμα είτε ακόμα να γίνει στο μπλοκ περιμετρική βαφή (σόκορο).

Η κόλλα συνήθως εφαρμόζεται στην επάνω “στενή” πλευρά του μπλοκ (148 mm), αλλά είναι θέμα επιλογής αν θέλετε η κόλληση να γίνει σε διαφορετικό σημείο.

Η εκτύπωση μπορεί να είναι από μονόχρωμη έως τετράχρωμη, ενώ κι εδώ μπορούν να γίνουν αρκετές ειδικές επεξεργασίες, ανάλογα με το χαρτί που θα επιλέξετε.

Η πιο συνηθισμένη διάσταση είναι αυτή του Α5, άλλες δημοφιλείς διαστάσεις είναι η Α4 (210Χ297 mm) καθώς και η Α6 (148Χ105 mm).

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.