ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ

Εταιρικα Folder

Εκτυπώστε Εταιρικά Folder για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε folder μίας ή δύο όψεων εκτύπωσης (εσωτερικά & εξωτερικά), με μία θήκη για έντυπα, με θήκη για κάρτα και με πλαστικοποίηση ή χωρίς.

Τα Εταιρικά Folder είναι κατάλληλα για αποθήκευση εγγράφων, παρουσιάσεων, τιμοκαταλόγων, κ.α. Είναι ένα έξυπνο εργαλείο για να παρουσιάσετε πιο οργανωμένα είτε σημειώσεις, είτε έντυπα παρουσιάσεων καθώς και στο να συγκεντρώσετε την εταιρική σας ταυτότητα. Τα folder απευθύνονται σε όλους τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να οργανώσουν την εταιρική τους ταυτότητα.

Τα folder είναι κατάλληλα συγκεκριμένα για γιατρούς, για φροντιστήρια, σχολεία, εκπαιδευτικούς ομίλους, συνέδρια, εκθέσεις, διάφορες εταιρικές παρουσιάσει, όπως και στη διοργάνωση γάμων-βαπτίσεων κτλ.

Folder αποδΕΙξεων & ΚΕΥ CARD FOLDER

Folder – Φάκελος για αποδείξεις – λογαριασμούς κατάλληλο για εστιατόρια, καφετέριες, μπάρ, ξενοδοχεία και αλλά επαγγέλματα εστίασης.

Διάσταση (κλειστό) : 9,5×6,5cm

 

Key Card Folder

Θήκη Καρτών για Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα. Συνδυάζει έως και 2 κάρτες καθώς και μερικό χώρο για βασικές  πληροφορίες.

Διάσταση (κλειστό) : 9,5×6,5cm

 

σουβερ

Τα σουβέρ αποτελούν μια εξαιρετική λύση όσον αφορά τον τρόπο σερβιρίσματος ενός ποτού, αναψυκτικού ή αφεψήματος.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι αποτελούν ένα πρώτης τάξεως μέσο προβολής και προώθησης, αφού μπορούν να έχουν τυπωμένα τα στοιχεία, το λογότυπο ή ο,τιδήποτε  άλλο επιθυμούμε να προβάλλουμε.

Το μέγεθος και το σχήμα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής διαφόρων υλικών.

Τέλος σε αρκετά από αυτά μπορούν να γίνουν και ειδικές εργασίες όπως κοπή ή χάραξη με laser, αναγλυφοτυπία, θερμοτυπία, καλούπι με ειδικό σχήμα κ.λπ., που τα καθιστούν ιδιαίτερα εντυπωσιακά και μοναδικά.

Διαφημιστικα Ημερολογια

Τα διαφημιστικά ημερολόγια αποτελούν την πρώτη επιλογή πολλών επιχειρήσεων όσον αφορά τα επιχειρηματικά δώρα. Ο λόγος απλός: Είναι χρηστικά, διαχρονικά, και λειτουργούν σαν μια διαρκή υπενθύμιση.

 

Ανάλογα με τον κωδικό που θα επιλέξετε έχετε και τις αντίστοιχες δυνατότητες στο κομμάτι της εκτύπωσης. Μπορείτε να εκτυπώσετε το λογότυπο σας στο εξώφυλλο, να ντύσετε όλη την μπροστινή και πίσω όψη της επιφάνειας του με την δική σας προσωποποιημένη μακέτα αλλά και να δημιουργήσετε στο εσωτερικό του το δικό σας εταιρικό τετρασέλιδο έντυπο.

 

Οι επιλογές σε χρώματα και διαστάσεις είναι πολλές. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς, την επιχείρηση αλλά και τους πελάτες σας.

Ιδανική περίοδος για να τα προσφέρετε στους πελάτες σας είναι η περίοδος των γιορτών

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.