ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΝΤΟΠΑΝΟΥ

Οι τέντες αποτελούν απαραίτητο  μηχανισμό προστασίας για κάθε ιδιωτικό χώρο ή επιχείρηση. Προστατεύουν αποτελεσματικά από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το χειμώνα. Παράλληλα, βελτιώνουν αισθητικά την εικόνα του χώρου που τοποθετούνται. Ωστόσο, η διαρκής έκθεση τους στον ήλιο, τη βροχή και τον αέρα, καταπονεί την τέντα. Ως αποτέλεσμα το ύφασμα τους φθείρεται και μειώνεται η αποτελεσματικότητά του. Σε αυτή την περίπτωση, η αντικατάσταση των πανιών της τέντας είναι μία επιλογή που θα δώσει παράταση ζωής στην κατασκευή και θα την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση.

Μπορώ να επιδιορθώσω την τέντα μόνος μου;

Εάν παρατηρήσουμε οποιαδήποτε φθορά σε κάποιο σημείο της τέντας μας, πρέπει να φροντίσουμε αυτή να επιδιορθωθεί άμεσα. Ακόμα και το πιο μικρό σκίσιμο μπορεί να επιδεινωθεί και να οδηγήσει στην ολική καταστροφή της. Η καλύτερη επιλογή είναι να απευθυνθούμε  σε κάποιον ειδικό, διότι εάν προσπαθήσουμε να επισκευάσουμε μόνοι μας τη φθορά, ίσως προκαλέσουμε μεγαλύτερη ζημιά στο πανί της τέντας μας. Ο ειδικός θα εξετάσει τη ζημιά και θα φροντίσει να προτείνει την καλύτερη λύση, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Πότε πρέπει να γίνει αντικατάσταση του τεντόπανου;

Εάν πάλι το τεντόπανο δεν χρήζει επιδιόρθωσης, η αντικατάστασή του είναι μονόδρομος. Αντικαθιστούμε τα φθαρμένα τεντόπανα με 100% ακρυλικά ή πολυεστερικά πανιά υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από κορυφαίους κατασκευαστές, τα οποία πληρούν όλα τα στάνταρ ποιότητας και εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση και αντοχή σε βάθος χρόνου.

Βρείτε το τεντόπανο που χρειάζεστε!

Τα τεντόπανα που διαθέτουμε προστατεύουν από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτινοβολίες UVA & UVB, ενώ είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες, απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον.

Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας. Έπειτα από συνεννόηση με εσάς, για τις διαστάσεις και τις δομικές ιδιαιτερότητες του χώρου σας, αναλαμβάνει την αντικατάσταση του φθαρμένου σας τεντόπανου και την τοποθέτησή του ανάλογα με το σύστημα σκίασης που διαθέτετε.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.