ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΕΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

Οι αντιανεμικές ζελατίνες μας δίνουν την δυνατότητα μέσω της πλαστικότητας του να προστατεύουμε χώρους εγκαθιστώντας το με διάφορες κατασκευές. Είναι μονωτικό υλικό και συμπεριφέρεται ως μόνωση για το χώρο σας κερδίζοντας έως και 7 βαθμούς Κελσίου. Εφαρμοσμένη σε ένα κυλινδρικό άξονα με χειροκίνητο μηχανισμό και γάντζους, οι ζελατίνες είναι ένα σύστημα ελαφρύ το οποίο προσαρμόζεται εύκολα σε πολλούς χώρους. 

Τοποθετημένη σε κασετίνα γίνεται ένα σύστημα πολύ στεγανό χωρίς δεύτερες παρεμβάσεις με ξεχωριστά κομμάτια. Και σαν τρίτη επιλογή, βιδωμένη σε σταθερά πλαίσια με άπειρους σχηματισμούς και χρώματα δίνουν λύση σε χώρους επαγγελματικούς.

Με τις ζελατίνες μπορούμε να εγκλωβίσουμε το θερμό αέρα στο χώρο μας με μικρό κόστος αλλά και νόμιμα. Τοποθετείται σχεδόν σε κάθε χώρο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και αλλαγές.

Φωτεινές επιγραφές, εσωτερική και εξωτερική σήμανση κτιρίων, ψηφιακή εκτύπωση, επιγραφές αυτοκινήτων και ειδικές κατασκευές, menu επιχειρήσεων, σχεδιασμός brand name, έντυπα , κατασκευή ιστοσελίδων, προβολή σε στάσεις ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.